gelak tanpa sedar !

by - Friday, April 12, 2013

assalamualaikum . hye everyone .

how was jumaat ? hope that it was fun . :)


nak dijadikan cerita .. gelak tanpa sedar ni ilham yang dapat dari mimpi .
bangun pukul 3 pagi gara-gara benda alah ni.

mana tak nya . i woke up easily just because i laughed crazily . 


macam ni ceritanya ...

" apa kata kau update pasal gelak tanpa sedar " kata seorang kawan ..
" seriously  ? dah kenapa kena update pasal tu " kata diriku ..
" ala . benda tu kan hot zaman sekarang. apa lah kau ni " kata dia .
" hek eh. ye ye je kau ni nok " aku balas dengan tak yakin ..


lepas conversation tu berlarutan . tiba-tiba ada satu insiden tercetus .
insiden tu buat ketawa meledak . ( tak ingat insiden apa yang berlaku )

tapi bila bukak mata , jam pukul 3.30 dan pada masa yang sama tengah ketawa.
can u imagine that ?

i ketawa terbahak-bahak masa tidur. sampai terjaga. bila terjaga rasa pelik .
pelik sebab terjaga dan dalam keadaan yang ketawa. 


tak pasal2 teringat conversation dalam mimpi tadi. GELAK TANPA SEDAR. 

it happened ! hahahaha. i was shocked and laughed like crazy .


it just a dream . oh ye. conversation dan insiden tu pun dalam mimpi . sebab tu x ingt sangat,.
yang i ingat , i gelak macam apa . bangun2 tengah gelak . oh my . 


korg yang selalu mengigau mesti pernah tersedar kan kalau korg tengah bercakap then terjaga.
lepas tu mumble sendiri " oh mimpi rupanya."  
tak pun korg akan cakap " eeii. mengigau "


hahahha. second situation .

bila korg mimpi yang sedih. menangis teresak-esak sampai terjaga then air mata mengalir.
mesti pernah kan ? 



lol . itu la kisah paling pelik yang aku hadapi sebab nya ketawa masa tidur sampai terjaga .
bukannya menangis . menangis tu dah biasa . ketawa tu mcm jarang berlaku . ye dok ? 



have a nice day semua ! xoxo :)

You May Also Like

0 cotcet